Unde vei vedea mai multe decât îti vei aminti Si îti vei aminti mai multe decât ai vãzut. . .


   Pensiunea noastra este situata  in Localitatea Stalpeni, Judetul Arges, la 25 Km de orasul Pitesti si 14 Km de Mioveni, pe drumul ce leaga DN 73 de comunele ce duc spre prima capitala a Tarii Romanesti, Curtea  de Arges.

 

    Ne aflam asadar pe plaiuri pline de istorie : 25 de Km de Campulung–Muscel, locul de unde provine prima atestare documentara in limba romana si 53 Km de Curtea de Arges, ambele cetati de scaun ale Tarii Romanesti .

     Gradina spatioasa de aproximativ 3000 mp, livada din spatele pensiunii, vita de vie cu miros ademenitor in noptile de toamna, terasa si balcoanele pline de flori, foisorul si fantana creeaza o ambianta placuta. Arhitectura cu specific montan, care imbina elemente de lemn si piatra, aerul curat de deal  si imprejurimile, fac din aceasta pensiune o locatie perfecta pentru odihna, in intimitate .

 

     Daca sunteti   supraincarcati de forfota  si stresul  orasului, va puteti  relaxa  pe sezlong sau in hamac, facand o binemeritata  baie de aer  si  soare, iar seara puteti  savura un pahar de vin pe terasa, intr-o companie placuta .

 

      Datorita stilului aparte al pensiunii, cele opt dormitoare nu sunt  identice, dar toate dispun de aceleasi facilitati ( baie proprie, TV, minifrigider, internet Wireless ) .

 

      Aici in inima Argesului, gasiti locul ideal daca sunteti pasionati de istorie, liniste, drumetii, dar si daca doriti o aventura pe deal cu bicicleta, atv-ul, motocicleta  enduro  sau masina 4x4 .